Kartlık Nedir? Kartlık Nasıl Kullanılır? – Silk and Cashmere

Bye Buy May: Tüm indirimlere ek + %30'a varan indirim

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Anneler Günü: İstanbul içi 14:00’e kadar verilen siparişlerde aynı gün teslim seçeneği

Kartlık Nedir? Kartlık Nasıl Kullanılır?

Pandemi döneminde nakit ve bozuk para kullanımının azalması ve temassız ödeme sistemlerinin yaygınlaşmasıyla birlikte kredi kartı taşıma ihtiyacımız da giderek arttı. Kredi ve banka kartlarının yanı sıra iş için sıklıkla tercih edilen kartvizitler de işlevsel erkek kartlık modellerinin daha çok tercih edilmesine yol açtı. Hem klasik hem de şık stillere başarılı bir biçimde uyum sağlayan kartlık cüzdan modelleri, erkekler için en pratik aksesuarlar arasında. Erkek kartlık modelleri aynı zamanda kimlik kartı, ehliyet ve iş yeri giriş kartı gibi farklı eşyaların taşınması için de kurtarıcı rol üstleniyor. İşte, erkek kartlık cüzdan modelleri ve kullanım amaçları…

Kartlık Cüzdan Nedir?

Kartlık cüzdan erkek modelleri, içerisinde birden çok gözü bulunan; deri, süet veya kumaş gibi malzemelerden üretilen ürünler olarak adlandırılıyor. Bazı erkek cüzdan modellerinin içinde para bölmesi de yer alıyor. Böylece kartlıklarda nakit para da taşınabiliyor. Fermuarlı veya çıt çıtlı bölmesi olan modeller ise bozuk para taşımak için elverişli özellikler sunuyor.

Kartlık Ne İçin Kullanılır?

Günlük hayatta erkekler tarafından sıklıkla kullanılan kredi kartlığı modelleri pek çok farklı amaç için tercih edilebiliyor. Öncelikle bu modeller, kredi ve banka kartı taşımak ve gün içerisinde rahatça alışveriş ve ödeme yapmak için kullanılıyor. Bunun yanı sıra erkek kartlık çeşitleri içinde ehliyet ve kimlik gibi önemli kişisel belgeler de taşınabiliyor. Aynı zamanda çok bölmeli kartlıklarda toplu taşıma kartları, personel kartları ve mağaza sadakat kartları da bulundurulabiliyor. Bu da kullanıcılara günlük hayatta önemli bir avantaj sağlıyor.

Kartlık cüzdan erkek modelleri farklı çeşitleri ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Deri, süet veya kumaş gibi alternatifleri olan ürünler sayesinde değişik tarzlar oluşturmak mümkün. Kumaş kartlıklar üzerinde çeşitli desen ve logolar yer alıyor. Sportif görünmek istediğinizde kumaş modelleri tercih edebilirsiniz. Klasik ve şık görünüm sunan deri kartlık modelleri ise smart casual görünümler ve önemli görüşmeler için tercih ediliyor.

Kartlık Nasıl Kullanılır?

kartlık nasıl kullanılır

Erkek kartlık modelleri boyutuna göre hem kartlık hem de cüzdan olarak kullanılabiliyor. İçerisinde birden fazla gözü ve fermuarlı bölmesi olan modeller cüzdan işlevi görerek pek çok eşyanın aynı anda taşınmasına olanak tanıyor. Kartlık cüzdan erkek modellerini siyah, kahverengi ve gri gibi basic renklerde seçerek iş çantalarıyla kombinlemek ya da her kıyafete uyarlamak mümkün. Büyük boyutlu cüzdanlara kıyasla daha hafif olan ve kolay taşınabilen modeller, pratik kullanımlarıyla da tercih ediliyor.

Kredi kartlık modelleri ise daha az bölmeye sahip ama son derece pratik ürünler olarak biliniyor. Kimlik kartı, ehliyet ve önemli kredi kartlarınızı yanınıza alabileceğiniz kadar bölmeye sahip bu modeller günlük hayatta işlevsel özellikler sergiliyor. Gün içinde yanınıza kartlığınızı alarak ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. 

Silk and Cashmere Deri Kartlık Modelleri

Silk and Cashmere imzalı kartlık modelleri, özenli işçilik ve sürdürülebilir üretim teknikleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Kartlık çeşitleri basic renklerde olup her türü kombinle kolayca eşleştirilebiliyor. Kartlık renkleri arasında siyah, gri, kahverengi ve yeşil dikkat çekiyor. Her biri %100 dana derisinden tasarlanan erkek deri kartlık ürünleri kaliteli ve seçkin görünüm isteyenlerin tercihi olmayı başarıyor. 10.5 x 8 cm ölçülerinde tasarlanan kartlıklar 4 adet küçük, 1 adet büyük bölmeye sahip. Kartlıkların içine ehliyet, kimlik kartı, nakit para ve kredi kartı konabiliyor. Oldukça hafif ve kompakt olan modeller minimal kıyafetlerle iyi bir uyum yakalıyor. Kartlık modellerini dilerseniz sevdiklerinize de satın alarak onlara özel bir hediye sunabilirsiniz.

Siz de Silk and Cashmere’in incelikli işçilik esaslarıyla tasarlanmış kartlık modellerini hemen inceleyebilir, beğendiğiniz ürünleri satın alarak işlevsel bir aksesuara sahip olabilirsiniz.

Önceki gönderi
Sonraki gönderi