Silk and Cashmere - Kadınlara Alınabilecek En Güzel Hediyeler

Saat 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Bye Buy May: Tüm indirimlere ek + %30'a varan indirim

Silk and Cashmere - Kadınlara Alınabilecek En Güzel Hediyeler

Doğum günleri, yıl dönümleri, yeni yıl, sevgililer günü, anneler günü… Hediye almak için hoş bir bahane olma özelliği taşıyan pek çok özel gün olsa da; hiçbir özel gün ya da sebep olmadan hediye almak da çok anlamlı aslında.

Kadınlara alınabilecek çok fazla hediye alternatifi var, tam da bu nedenle karar vermek bazen zorlaşabiliyor. İster özel bir gün için, isterseniz de sadece içinizden geldiği için kız arkadaşınıza ya da eşinize bir hediye almaya karar verdiyseniz; ama hediye seçmekte zorlanıyorsanız bu yazımız tam size göre. Silk and Cashmere Blog okurları için kadınlara alınabilecek en güzel hediyeleri derledik. Keyifli okumalar…

İpek Gömlek

Tarihi çok eskiye dayanan ipek, asırlar boyunca en kıymetli kumaş türlerinden biri olarak kabul edilerek günümüze kadar gelmiş. Tamamen doğal ve saf bir elyaf olma özelliği taşıyan, tenle %100 uyumlu dokusu ile çok sağlıklı bir kumaş türü olan ipeği sevdiğinize armağan etmek çok anlamlı bir seçenek olabilir. Hediye alacağınız kişi klasik tarzdan ve gömlek giymekten hoşlanıyorsa ipek gömlek tercih edebilirsiniz. İpek gömlekler zarif ve elegan bir stil sunarak birçok farklı parça ile rahatlıkla kombinlebilir. Siz de bu çok özel dokuyu hediye etmek için Silk and Cashmere gömlek koleksiyonu inceleyebilirsiniz.

Şal

Kadınların kombinlerinde çok fazla kulladığı aksesuarlar aynı zamanda güzel hediye alternatifleri olarak karşımıza çıkıyor. Şal da bunlardan biri… Asil ve iddialı bir stilin olmazsa olması şallar hem ofis stilinde hem de günlük kombinlerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Güzel bir hediyenin kullanışlı ve estetik olması gerekir diyebiliriz; tam da bu özelliklerden dolayı şal kadınlara alınabilecek hediye alternatiflerinin başında geliyor. Zamansız bir stil vaadeden, asla modası geçmeyecek düz renkli klasik floral desenlerin öne çıktığı göz alıcı ipek şallar Silk and Cashmere şal koleksiyonundaki çok özel parçalardan biri mutlaka sizin zevkinize hitap edecek…

Parfüm

Parfüm hediyesi ilk başta kulağa biraz klasik gibi gelse de; kişinin tarzına uygun bir parfüm her daim garanti bir armağandır. Hediye alacağınız kişinin parfümünü biliyorsanız, o parfümün dip notalarındaki diğer parfümleri tercih ederek ona hem kendi tarzına uygun bir koku hediye etmiş hem de farklı bir koku deneyimleme şansı vermiş olursunuz.

Fular

Kadınlara alınabilecek en güzel hediye alternatiflerinden biri de fulardır. Klasik kullanımı ile boyuna bağlanarak kadın kombinlerine hoş bir dokunuş katabileceği gibi; saçta, bilekte ya da çantada da aksesuar olarak kullanılabilen fularlar her zaman özgün bir tamamlayıcı olma özelliği taşıyor. Fular hediyesi almaya karar verdiyseniz kazayağı, kelebek ve floral desenlerin huzur veren harmonisini yansıtan Silk and Cashmere fular koleksiyonuna bir göz atabilirsiniz.

Oda Kokusu & Mum

Hediye alacağınız kişi evde vakit geçirmekten hoşlanıyorsa oda kokusu ya da kokulu mumlar farklı ve hoş bir armağan olabilir. Oda kokuları ve mumlar yaşam alanlarına bambaşka bir karakter katar ve atmosferi tamamen değiştirir. Ne hediye alacağınıza karar vermediyseniz; romantik bir akşam yemeğine, keyifli bir filme ve tüm güzel anlara eşlik edecek oda kokuları ve el yapımı kokulu mumlara bir şans verebilirsiniz. 

 

 

Önceki gönderi
Sonraki gönderi