Yaz Rahatlığı: Keten Pantolon Nasıl Kombinlenir? – Silk and Cashmere

Bye Buy May: Tüm indirimlere ek + %30'a varan indirim

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Anneler Günü: İstanbul içi 14:00’e kadar verilen siparişlerde aynı gün teslim seçeneği

Yaz Rahatlığı: Keten Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Estetik görünümü ile stilinizi güçlendiren keten pantolon modelleri, nefes alan ve teri vücuttan uzaklaştıran doğal yapısı sayesinde bunaltıcı yaz sıcakları için ideal seçim. Kaliteli dokusu sayesinde uzun süre dayanıklılığını korumayı başaran keten pantolonlarla stil sahibi bir görünüm kazanmanızı sağlayacak kombin önerilerini sizler için derledik…

Keten Pantolon ve Gömlek Kombinleri ile Ofis Şıklığı

Erkek pantolon çeşitleri arasında şüphesiz en rahat modellerden biri olan keten pantolonlar, hemen her tür spor ve klasik giyim ürünüyle eşsiz bir uyum sağlıyor. Özellikle ofis için şık bir kombin arayışı içindeyseniz yaz aylarının favorisi erkek keten pantolon çeşitleri tam size göre. Terletmeyen doğal dokusu sayesinde yorucu iş gününüze konfor katan keten pantolonları uzun kollu keten gömleklerle birlikte kombinleyebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde gömleğin kollarını kıvırabilir, uygun renkte kemer ve klasik bir ayakkabı ile stilinizi güçlendirebilirsiniz. Dilerseniz kombininizi erkek keten ceket modelleri ile tamamlayabilir, ofis içinde modern bir görünüm yakalayabilirsiniz. Daha rahat bir kullanım için beli lastikli keten pantolon çeşitlerini tercih edebilir, polo yaka triko gömlek modelleri ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Bej, lacivert, gri renk seçeneklerine sahip keten pantolonları beyaz basic tişört ve yarım yaka balıkçı hırka ile tamamlayabilir, iş sonrası serin yaz akşamları için havalı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Smart Casual Şıklık için Erkek Yazlık Kombinler

Klasik giyinmeyi seven ancak konforundan ödün vermek istemeyen erkeklerin tercihi keten pantolonları, klasik gömlek ve ceketlerle birlikte kullanabilirsiniz. Klasik görünümünüze sportif bir hava katmak için spor ayakkabılarla kombininizi tamamlayarak konforun keyfini çıkarabilirsiniz. Tercihinizi klasik stilden yana kullanmak isterseniz bej keten pantolon ile bej uzun kollu gömlek modelini birlikte kullanabilir, klasik bir ceket ve Oxford ayakkabı ile her ortamda stilinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Yaz gecelerinin özel davetleri için çarpıcı bir görünüm elde etmek isterseniz beyaz keten gömlek ile lacivert keten pantolon giyebilir, kombininizi beyaz bir sneaker ile tamamlayarak sportif bir tarza imza atabilirsiniz. 

Erkek Kombinleri için Minimal Dokunuşlar

Sade giyinmeyi seven erkekler için en rahat yaz kıyafetleri, keten pantolon tişört kombinleri. Her ne kadar gösterişten uzak bir görünüme sahip olsanız da bu kombinler modern bir görünüm kazanmanıza yardımcı oluyor. Basic tişörtlerle koyu renk keten pantolonları bir arada kullanabilir ve kombininizi yazlık ceketlerle tamamlayarak dilerseniz ofis dilerseniz günlük yaşamda rahatlıkla tarzınızı yansıtabilirsiniz. Görünümünüze hareket katmak için ince zincir kolye ya da deri bilekler kullanabilir, minimal dokunuşlarla stilinizi güçlendirebilirsiniz. Sportif bir görünüm için cep detayına sahip triko tişört modellerini keten pantolonlarla kombinleyebilir, yaz stilinize kusursuz bir hava katabilirsiniz.  Sıcak yaz günleri için mavi, beyaz, turkuaz, gül kurusu, pembe gibi açık renk tişört çeşitlerini, sonbahar ve ilkbahar için ise siyah, kahverengi, gri gibi renk seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Klasik çizginizi biraz renklendirmek istiyorsanız keten pantolon çeşitleri ile farklı renk seçeneklerine sahip tişörtleri bir arada kullanabilirsiniz. Somon kısa kollu polo yaka tişört ile gri keten pantolon kombininizle birlikte keten ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Kombininizi hasır şapka ile tamamlayabilir, sıcak yaz günlerinde farklı bir enerji yakalayabilirsiniz.

Zamansız ve zahmetsiz stili ile erkek giyim dünyasında fark yaratan Silk and Cashmere Erkek İlkbahar Yaz Koleksiyonu’na mutlaka göz atmalısınız. Cildin nefes almasını sağlayan pamuk, tencel, linen ve elastan dokuya sahip Silk and Cashmere erkek keten pantolon modelleri ile konforlu ve aynı zamanda modern bir stile imzanızı atabilirsiniz. 

Önceki gönderi
Sonraki gönderi